2012-11-12 12:25:07• hírek • Németh Ágnes

Mi vár ránk ezen a héten?

Németh Ágnes asztrológus jóslatai erre a hétre a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos
Vénusz pont szemben áll a te jegyeddel. Ez a legszebb felhívás a szerelemre, ami csak létezik. Ennél még több örömöd is lesz: Mars, Jupiter és Uránusz is melletted állnak. Mindhárman rendkívül kedvezően állnak a te jegyedhez, erőt és szellemi hajlékonyságot ajándékoznak neked. A hét csúcspontja: a szerdára virradó éjjel a déli félgömbön Napfogyatkozás lesz. Az ebből kiáradó mágia a te életedben is hasznos lehet.

Bika
A keddről szerdára virradó éjjel a déli félgömbön Napfogyatkozás lesz. Bár ez nálunk nem lesz látható, hatása rád mégis nagyon erős lesz. A kozmikus látványosság ugyanis pont a te jegyeddel szemben, a Skorpió jegyében játszódik majd le. Ezzel közvetlenül részed lesz benne - és hasznot húzol belőle.

Ikrek

Sok minden történik ezen a héten. Első helyen természetesen a Napfogyatkozás áll, ami ugyan a földgolyó másik oldalán játszódik le, de mégis hatással lehet rád. A második legfontosabb az, hogy Merkúr visszafelé mozog. Ez arra kötelez téged, hogy nagyon pontosan és óvatosan közeledj a dolgokhoz. A stressz csak hátrányokkal járhat.

Rák
A keddről szerdára virradó éjjel a déli félgömbön egy Napfogyatkozás játszódik le. Bár ez itt, Közép-Európában nem lesz látható, téged ez a különleges együttállása a Holdnak és a Napnak különös módon érint, mert a Hold a te személyes planétád. Amikor ő eltakarja a Napot, akkor mondani akar valamit: te is lehetsz olyan nagy és erős, hogy másokra árnyékot vethetsz. A Hold tehát emlékeztet erősségedre és nagyságodra.

Oroszlán
A te oldaladon áll Mars és Vénusz, a Nap pedig ellened vesz fel pozíciót. Ő nemcsak a Skorpió jegyében, és ezzel kedvezőtlen quadrát fényszögben áll a te jegyedhez, hanem a szerdára virradó éjjel még a Holddal is találkozik egy Napfogyatkozás formájában. Ez a Föld túlsó oldalán játszódik le, de mégis erős hatással lesz rád. Legjobb napjaid a szerda és a csütörtök lesznek, a legtöbb nehézséget pedig a hétfő és a kedd hozzák. Szombaton lazításról nem áll semmi asztrológiai kalendáriumodban, csak vasárnap tudsz igazán megpihenni.

Szűz
Földünk másik oldalán a szerdára virradó éjjel Napfogyatkozás lesz. Ezt te nem láthatod, hatása mégis erős lesz: megszabadulsz valami öregtől és elhasználttól, és új erőt kapsz helyette. Fiatalabbnak érzed magad. Már hétfőn állítsd be magad a kozmikus eseményre. Amikor a sötét Nappal találkozol, legáhítottabb kívánságaid teljesülhetnek.

Mérleg
A szerdára virradó éjjel Újhold lesz. Ezzel egy időben egy Napfogyatkozás is lejátszódik, ami számodra egy ablakot nyit az angyalok világára. Ha nyitott vagy, valamit ajándékba kapsz: szeretetre való képességedről van szó, Vénusz ugyanis a te jegyedben áll. Maradj fenn ezen a napon 23 óráig, és éljük meg együtt ezt a kozmikus eseményt.

Skorpió
A hét első felének nem túl nagy a befolyása, de csak akkor, ha számszerűen nézzük. Így a Nap van a te oldaladon, négyen pedig ellened állnak. A Nap azonban természetesen sok erőt ad neked. Több mint kétszer olyan súlyosan esik latba. Ezzel jól tudsz túljutni ezen a héten. Szerdán Merkúr is belép a te jegyedbe. Szombaton nő Marshoz való közelséged is. Ez azt jelenti, hogy ezt a hetet mindenképpen sikeresen fogod lezárni.

Nyilas

Bár a Napfogyatkozás kozmikus látványossága tőlünk távol, a déli félgömbön játszódik le, számodra mégis nagy jelentősége van. Fontos ponthoz érkezik az életed. Ezen azt értem, hogy készíts életedről egy számadást, és közben koncentrálj azokra a dolgokra, amiket meg akarsz változtatni. A Napfogyatkozás segíteni fog ebben.

Bak
A keddről szerdára virradó éjjel egy Napfogyatkozás fog lejátszódni. Ezt csak a déli félgömbön lehet megfigyelni, de az egész világra hatással van. Mindenki különleges esélyt kap ettől a mágikus eseménytől. Te gondjaidtól szabadulhatsz meg, mégpedig mélyen ülő, rejtett problémáidtól, amik megnehezítik az életed. Ezeket átadhatod a fekete Napnak, és így megkönnyítheted az életed.

Vízöntő
A szerdára virradó éjjel Napfogyatkozás lesz a déli féltekén. Mivel a Skorpió jegyében játszódik le, és ezzel quadrát fényszöget zár be a te jegyeddel, könnyen lehet, hogy ebben az időben nyugtalan leszel, esetleg még félelem is úrrá lehet rajtad. Ezért fontos, hogy ettől megszabadítsd magad. Ez a fogyatkozás csak jót akar.

Halak
Ezen a héten Napfogyatkozás lesz: a Hold eltakarja a Napot. Ez megmutatja a Hold kolosszális erejét. Számodra, aki a Holddal nagyon bensőséges kapcsolatban vagy, különösen erős hatása van ennek az eseménynek, és magad is érzed a Hold erejét. Minden, amit most gondolsz, érzel és teszel, jobban sikerül. Legtöbbet szerelmi téren hoz neked ez az erős Hold.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: